A-Ö lista - Sökresultat

Skärmdump på fliken Sökresultat för modulen A-Ö lista

Hämta värde från

Här kan du bestämma om A-Ö-listan ska hämta värdet från namn på sidor (namnfältet) eller titel (titelfältet).

Visa träffar direkt

Markera denna om du vill att besökarna ska se resultat av A-Ö-listan på en gång utan att de har klickat på en bokstav.

Visa första bokstaven om ingen bokstav är vald

A-Ö-listan kommer då att lista alla objekt på första bokstaven (A) för besökaren.

Resultat av visar A

Träffmarkering

Visa träffnumrering

Markera denna om listan ska vara numrerad.

Träffnumrering

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Här väljer du om du vill visa felmeddelanden. Standardmeddelandet är "Kunde inte hitta några sidor som startar med bokstaven...".

Om du själv vill styra ditt felmeddelandet så ställer du in detta under fliken Avancerat.