Hjälpwebb SiteVision 4

Kommentarer

Modulen Kommentarer används för att användare ska kunna skriva kommentarer på sidor.

En inloggad användare behöver inte fylla i sitt namn, utan namn och profilbild hämtas från den sociala identiteten (om Social Collaboration är aktiverat på webbplatsen). Om modulen ligger på en sida som är publik och därför nås av icke inloggade användare, måste namn fyllas i innan en kommentar skrivs.

Max antal tecken i en kommentar ställs in centralt på webbplatsen.

Gilla

Klicka Gilla för att gilla en kommentar. För muspekaren över gillalänken för att se vilka användare som gillat kommentaren.

Dölj, ta bort, redigera och stäng

Användare, med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan med hjälp av kugghjulen i högra delen av modulen dölja eller stänga kommentarsfunktionen.

Du kan även dölja och ta bort dina egna kommentarer.

Om du är gruppadministratör med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan du redigera eller ta bort någon annans kommentar:

Ta bort eller redigera kommentar

När du har ändrat någon annan kommentar visas den informationen under kommentaren:

redigerad kommentar

GDPR Om en person vill bli bortglömd så tas inlägg på deras egen tidlinje bort men inlägg i en grupp tas inte bort. Du måste därför eventuellt gå in och redigera sådana kommentarer.

Notifieringar

Om Social Collaboration är aktiverat på webbplatsen kommer redaktörer som publicerat en sida med en kommentarsmodul att få en notifieringar när någon kommenterat sidan.

För att även få mailutskick markeras alternativet "Något du har skrivit kommenteras" under Notifieringsinställningar.

Denna sida publicerades:

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!