Hjälpwebb

Kommentarer

Modulen Kommentarer används för att användare ska kunna skriva kommentarer på sidor.

En inloggad användare behöver inte fylla i sitt namn, utan namn och profilbild hämtas från den sociala identiteten (om Social Collaboration är aktiverat på webbplatsen). Om modulen ligger på en sida som är publik och därför nås av icke inloggade användare, måste namn fyllas i innan en kommentar skrivs.

Max antal tecken i en kommentar ställs in centralt på webbplatsen.

Gilla

Klicka Gilla för att gilla en kommentar. För muspekaren över gillalänken för att se vilka användare som gillat kommentaren.

Dölj, ta bort och stäng

Användare, med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan med hjälp av kugghjulen i högra delen av modulen dölja eller stänga kommentarsfunktionen.

Användare, med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan även dölja och ta bort kommentarer.

Notifieringar

Redaktörer som publicerat en sida med en kommentarsmodul får notifieringar när någon kommenterat sidan.

För att även få mailutskick markeras alternativet "Något du har skrivit kommenteras" under Notifieringsinställningar.

Denna sida publicerades: 2016-12-16

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Vasagatan 10
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets