Inloggningsstatus

Inloggningsstatus används i mallen för att en användare enkelt ska kunna logga in på den sida den vill in och redigera på. Använder man den vanliga inloggningsmodulen kommer användaren alltid till en statsisk sida efter inloggning, och denne får sedan navigera sig ner till den sida som ska redigeras.

Med inloggningsstatus bli användaren skickad till en inloggningssisda och därefter tillbakaskickad till den sida som var markerad för att enkelt komma in i redigeringsläget på just den sidan.

Om man inte är inloggad visas en inloggningslänk:

När användaren klickar på länken visas den sida som är utpekad som inloggningssida på webbplatsen. Där loggar användaren in och sedan kommer användaren automatiskt tillbaks till den sida som var markerad (med login-länken.)

Om användaren är inloggad visar modulen Inloggningsstatus vem man är inloggad som samt en logga-ut länk.

Inloggad som...

Utseende

Formatmallar

Här ställer du in formatmall för texten "Du är inloggad som" som visas på sidan samt länken, "Logga ut/Logga in".

Skärmdump på inställningar för inloggningsstatus

Denna sida publicerades: 2016-02-24