Vizzit kontroll

Modulen Vizzit kontroll visar en knapp som gör att du kan uppdatera vizzit struktur. Då genereras en struktur av hela webbplatsen som skickas till vizzit. Denna struktur är nödvändig för att du ska kunna få ut statistik från modulen Vizzit.

Vizzit struktur

Det går inte att göra några inställningar i denna modul. För att Vizzitmodulerna ska fungera krävs det att du gjort inställningar på Webbplatsinställningar -> Integration -> Vizzit.

Vizzit kontroll

Denna funktion kräver att du har licens för Vizzit.

Denna sida publicerades: 2016-11-22