Glömt lösenord

Med denna modul kan besökaren få ett nytt lösenord om denne glömt sitt lösenord. För att få ett nytt lösenord måste besökaren identifiera sig med sin e-postadress.

För att denna modul ska fungera krävs det att en inloggningssida är utpekad på webbplatsen.

Glömt lösenord identifiering

Klicka på Fortsätt. En bekräftelse visas samt att ett nytt lösenord har skickats med e-post till adressen som angavs.

Ändrat lösenord

Du kan använda svenska tecken i användarnamnet men inte i lösenordet. Vi skulle dock avråda från att använda svenska tecken även i användarnamnet då alla system inte klarar av det, exempelvis Office.

Denna funktion kräver att du har en licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.

Denna sida publicerades: 2016-11-14