Video

Modulen Video visar mp4-filer (även .mov) med hjälp av html 5.

Ladda upp mp4-filen eller .mov-filen i filarkivet i Sitevision och peka ut filen med denna modul.

Video

Klicka på pilen för att starta filmen. (Detta är bara en exempelbild, ej video)

Spelare

1. Pausar filmen

2. Visar hur lång tid filmen har spelat/hur lång filmen är.

3. Volym. Klicka på denna ikon för att stänga av ljudet. Annars går det att justera genom att dra i det blå reglaget.Ju mer du drar reglatet till höger, desto högre ljud.

4. Helskärm. Öppnar videon i helskärm. Klicka ESC för att komma tillbaks.

Denna sida publicerades: 2016-06-14