Kategorin Bild och Media

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i SiteVision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Bild och Media ingår moduler för att lägga ut bild och media på din webbplats.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Bild och media och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Bild och media

Denna sida publicerades: 2016-02-14