Innlogging - Utseende

I fanen Utseende angir du formatmalene for tekstene i påloggingsmodulen.

skärmdump inloggningsmodulen utseende inställningar

Formatmaler

Mal for tekst

Her velger du hvilken formatmal som skal brukes til teksten som angir at du er logget inn, og lenken Logg ut.

Etiketter

Her velger du hvilken formatmal som skal brukes for brukernavn og passord.

Inndatafelt

Her velger du formatmal som skal brukes til inndatafeltene og påloggingsknappen.

Feilmeldinger

Her velger du hvilken formatmal som skal brukes for feilmeldinger (bortsett fra feilmeldinger som vises i et eget vindu).