Gruppeinformasjon

Modulen Gruppeinformasjon brukes på gruppesider for å vise hvilken type gruppe det dreier seg om. Det er også konfigurerbart i modulen om du vil vise antall medlemmer og om du skal kunne klikke for å få en oversikt over gruppemedlemmene.

Gruppetype

Gruppeadministratorer kan endre gruppetype i modulen Gruppeinnstillinger.

  • Åpen gruppe - alle brukere kan bli med i gruppen, som er synlig for alle besøkende på nettstedet.
  • Moderert gruppe - bare gruppeadministratorer kan legge til gruppemedlemmer. Dette er også en åpen gruppe - hvis du ikke er med i gruppen, kan du likevel følge gruppen og få tilgang til alt materialet. Den eneste forskjellen at du ikke kan kommentere og diskutere.
  • Lukket gruppe - bare gruppeadministratorer kan legge til gruppemedlemmer. Informasjonen i gruppen er bare synlig for gruppemedlemmene.

Fullmaktinnstillingene på en gruppeside har forrang over gruppetypen. En gruppeside som tilhører en lukket gruppe som er satt som offentlig, kan ses av alle besøkende. Individuelle brukere som er lagt til og knyttet til en rolle på siden, ser innholdet uten å være medlem av gruppen.

Innstillinger i modulen

Følgende innstillinger å gjøre i modulen:

Vis ikon

Her velger du om du vil vise ikonet før du skriver ut gruppetypen. Det finnes tre ulike ikoner.

Vis medlemmer

Her velger du om du vil skrive ut antall medlemmer i gruppen.

Lenke til målside for en medlemsliste

Hvis du vil kunne klikke på antall medlemmer for å komme til en side som viser hvilke medlemmer som er med, merker du av i denne boksen,

Lista gruppmedlemmar

Bruk en tilpasset side for å vise alle medlemmene

Hvis du ønsker å vise medlemmene på en annen side enn medlemssiden, angir du denne her.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Denne siden ble publisert:

Hjalp informasjonen deg?

help.sitevision.no henviser alltid til den nyeste versjonen av Sitevision

Følj oss