Lagringsplats

Här anges Lagringsplats dvs vart bilderna man laddar upp skall hamna i bildarkivet. Klicka på Bläddra för att peka ut mapp i bildarkivet.

Skärmdump på fliken allmänt i bilduppladdning

Visa fält för bildbeskrivning

Det går att lägga till en beskrivning på bilderna i bildarkivet som sedan kan användas som bildbeskrivningstext (och även bildtext om så önskas) när man använder bilden på en webbsida. Om man vill att användaren som laddar upp en bild via bilduppladdningen skall fylla i detta så kryssar man i denna ruta. Då visas ett fält Beskrivning i Bilduppladdningen.

Beskrivning
Vill man ställa in fler metadata, läs mer om det under Ställ in obligatoriska metadata.