FAQ - Förändring av texters utseende vid textredigering i SiteVision 3

Efter uppgradering till SiteVision 3 från tidigare versioner kommer varje enskild textmodul att uppdateras till ny HTML-kod första gången redaktören klickar i modulen för att redigera.

Detta görs för att texten ska bli semantiskt korrekt och det kan innebära att sådant som gjorts i tidigare versioner inte längre fungerar riktigt likadant och får ett lite annorlunda utseende.

Nedan följer exempel på vad som kan förändras vid HTML-uppdateringen av en text och vad man då kan göra om man vill återgå till det tidigare utseendet.

För redaktörer - sådant som kan åtgärdas i de enskilda modulerna

Tips! Om man direkt efter HTML-uppdateringen behöver titta igenom hur texten såg ut tidigare kan man titta på sidan i visningsläge i en annan webbläsare. Det går också att ångra HTML-uppdateringen genom att inte spara sidan.

För webbplatsansvarig - sådant som kan åtgärdas centralt