Urval

Typbegränsning

Här klickar man för vilka typer som ska ingå i indexet. Som standard är sidor, artiklar, filer, bilder och struktursidor ikryssade som standard.

Omfångsbegränsning

Om man vill peka ut att enbart vissa strukturer skall ingå i indexet gör man detta här. Klicka på plusknappen för att lägga till en delgren i navigatorn eller en mapp i fil- eller bildarkivet.

Behörighet! Denna funktion kräver att du har licens för "Sökpaket2".