Fliken Egna sökindex (Serverobjektet)

Det går att lägga till egna sökindex på SiteVision server. Indexet kommer vara globalt för servern och finnas tillgängligt för alla underliggande webbplatser. Det går även att lägga till ett eget sökindex för en specifik webbplats, vilket i de flesta fall är att rekommendera.

Det egna sökindexet kan innehålla till exempel synonymer, prioriterade träffar, "menade du", fält och stoppord. Det går även att ta ut statistik för sökindexet.

Skärmdump på fliken Egna sökindex

Sökindex tillgängliga på alla webbplatser

Notera! Om det egna indexet ligger på en enskild webbplats så är texten lite annorlunda men funktionen är densamma.

För att lägga till ett nytt sökindex, klicka på plus-knappen.

För att ta bort ett sökindex, markera det i listan och klicka på minusknappen. Notera! Om du tar bort ett eget sökindex så slutar sökmoduler som använder detta att fungera.

För att ändra något på ett sökindex, markera det i listan och klicka på egenskapsknappen.

För att sortera sökindexen, markera ett index i listan och klicka på pil upp eller pil ner.

Behörighet! Denna funktion kräver att du har licens för "Sökpaket2".

För att se serverobjektet krävs det att du är inloggad som systemanvändaren.