Stoppord

Här ställer man in vilka stoppord som skall gälla för sökindexet.

Lägg till stoppord

Klicka på plus-knappen för att lägga till ett stoppord. En tom rad läggs då till i tabellen som du kan skriva i.

Notera! Du kan endast ange ett stoppord per rad (det går mao inte att anger flera stoppord på samma rad och separera dem med kommatecken eller dyl)!

Ta bort stoppord

Markera den rad du vill ta bort och tryck på minus-knappen.

För att ta bort stoppord ur den fördefinierade stoppordslistan lägg till samma stoppord med prefixet '-'.

Exempel hur du tar bort stoppordet 'man'.

Lägg till -man som stoppord. Då kommer sökningar på ordet man att fungera som en vanlig sökning.

Importera stoppord

Tryck på importera-knappen (ikonen med en grön pil) och peka ut den stoppordsfil som skall importeras.

OBS! För att en ändring av synonymer eller stoppord ska börja användas krävs att indexet indexeras om.

När du gjort alla dina ändringar och sparat detta. Gå då in i index-dialogen igen och skapa om indexet genom trycka på Indexera-knappen på Sökindex-fliken. I fönstret för omindexering skall du välja "Skapa ett helt nytt index som ersätter det gamla".

Behörighet! Denna funktion kräver att du har licens för "Sökpaket 2".