Inställningar Glömt lösenord

Lösenord

Lösenordslängd

Antal tecken som lösenordet ska vara. Standardinställningen är sex tecken. Lösenordet måste minst innehålla fyra tecken.

Använd JavaScript för generering

Om du själv vill ange ett skript för hur lösenord ska genereras så gör du detta här.

Om du inte anger javascript för generering så slumpas det antal tecken som är angett under Lösenordslängd  (Med tecken (a-x, 0-9)).

Sökfält

Titel för sökfält

Här anger du det man ska söka efter, dvs det värde som användaren identifierar sig med. Standardinställningen är E-postadress.

Attributid för sökfält

Ska man söka efter e-postadress så fyller du i attribut-id för detta här (mail).

Texter

Rubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik. Standardinställningen är Glömt lösenord.

Fältgruppering

Här ändrar du det som ska stå som fältgruppering. Standardinställningen är Identifikation.

Resultatrubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik på bekräftelsen. Standardinställlningen är Lösenord ändrat.

Resultatmeddelande

Här ändrar du det som ska stå som meddelande. Standardinställlningen är Ett nytt lösenord har skickats till: