Glömt lösenord

Med denna modul kan användaren få ett nytt lösenord om denne glömt sitt lösenord. Det får användaren genom att identifiera sig med sin e-postadress.

Glömt lösenord identifiering

Klicka på Fortsätt. En bekräftelse visas samt att ett nytt lösenord skickas med e-post till adressen som angavs.

Ändrat lösenord

En inloggningssida måste vara utpekad för webbplatsen.

För att du ska kunna använda denna modul krävs licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.