Blogg

Modulen blogg

Blogginlägg

Visa blogginlägg från

Här väljer man det arkiv som bloggmodulen ska hämta inlägg från. Klicka på Bläddra så öppnas ett nytt fönster där man bläddrar fram arkivet.

Begränsningar

Begränsa antal synliga blogginlägg

Här väljer man hur många blogginlägg som skall synas. Standard är 10 blogginlägg.

Dela upp synliga blogginlägg på flera sidor

Denna ruta kryssas i om man vill ha en sidnumrering  för att kunna dela upp blogginläggen. Fyll sedan i hur många inlägg som skall visas per sida.

Kategorier

Hämta kategorier från

Om man vill koppla samman denna modul med modulen Bloggkategorier så väljer man metadatafältet här som man ställer in bloggkategorier med.

Mellanrum

Avstånd mellan inlägg

Här kan man ställa in hur stort mellanrum man vill ha mellan varje inlägg. Standardinställningen är 1em.

Modulkoppling

Koppla ihop med bloggmeny

Om man kryssar i denna ruta kan man koppla ihop bloggen med en bloggmeny som visar blogginläggen fördelat på de år och de månader då de publicerades.

Denna modul kräver att du har behörigheten Skriv samt licens för bloggmodulen.