Fliken Nivå 1

Här kan man ändra formatmallarna för hur menyn skall se ut för den översta nivån (Nivå 1).
Skärmdump på fliken Nivå 1 för modulen Flernivåmeny

Nivå 1

Formatmall

Här väljer man den formatmall som man önskar att menyn skall använda sig av.

Formatmall (aktiv länk)

För att visa var man befinner sig kan man välja en annan formatmall för den aktuella nivån, exempelvis fet eller kursiv stil.

Bilder

Visa bild innan länken

Om man vill ha en bild innan menyalternativen pekar man ut denna bild här.

Visa en annan bild när länken är markerad

Om man vill visa en annan bild när man för muspekaren över menyalternativet så väljer man den bilden här. Detta kräver att man har valt att visa en bild innan länken.

Visa en annan bild när länken är aktiv

Om man vill visa en annan bild när man står på den akuella sidan i menyn så väljer man den här. Detta kräver att man har valt att visa en bild innan länken.

Ta med eventuella mappar i menyn

Om man vill att mappar skall synas i menyn så markerar man denna ruta, annars visas inga mappar i menyn.