Popupmeny

Skärmdump av Popupmeny exempel

Popup-menyn är en av flera menymoduler som finns i SiteVision som avspeglar strukturen på webbplatsen så att besökaren kan navigera. Popup-menyn kan öppnas antingen horisontellt (från vänster till höger) eller vertikalt (uppifrån och ner).

Rent kodmässigt är denna meny uppbyggd av tabeller.

OBS! Denna meny klarar inte krav på tillgänglighet efterom den kräver javascript! Den är inte heller lämplig ur SEO-perspektiv (sökmotorer kan ha svårt att hitta strukturen/sidor via denna meny).

Tillgänglighetstips! Enligt Vägledningen 24-timmarswebben (avsnitt 3.3.7) skall man inte göra webbplatsen beroende av javaskript.