Rullgardinsmeny

Skärmdump av Rullgardinsmeny exempel
Välj avdelning med alternativ
Med rullgardinsmenyn kan man peka ut en hel mapp eller en sida med undersidor som visas som en lista. När man väljer ett alternativ i listan (och ev klickar på knappen) så kommer man till den sidan.

Mappar visas inte i rullgardinsmenyn.

För de som har Javaskript aktiverat döljs Ok-knappen och man kommer till menyalternativet genom att enbart välja den i listan. Om en besökare inte har Javaskript aktiverat i webbläsaren så visas en Ok-knapp som man måste klicka på för att komma till menyalternativet i listan.
Välj med ok-knapp

Om rullgardinsmenyn innehåller länkar som är inställda att öppnas i nytt fönster så kan de endast öppnas i nytt fönster om besökaren har javascript aktiverat. Om javascript inte är aktiverat så kommer länken att öppnas i samma fönster.