Beställningsfråga

Denna fråga gör att man kan lägga till varor som man kan beställa samt lägga till ett pris på dessa. När man beställer varan så summeras slutsumman av varorna.
Beställningsfråga
Skärmdump på Beställningsfråga

Varor

Under fliken Varor lägger du till de varor som besökaren ska kunna beställa.

Klicka på plusknappen för att lägga till en vara.

Lägg till vara

Fyll i ett namn och ett pris för varje vara.

Beskrivning av fält

För att göra formuläret mer tillgängligt så går det att ha en mer utförlig beskrivning av vad fältet innebär. Denna förklaring skrivs då ut som en title-text i koden.

Skärmdump på fliken Varor i Beställningsfråga

Fliken e-post

Skärmdump på fliken E-post i Beställningsfråga

Skicka notifieringar till följande adresser

Här lägger du till de e-postadresser som ska få svaret av beställningsfrågan. För att lägga till en e-postadress, klicka på plusknappen. För att ta bort en e-postadress, markera adressen och klicka på minusknappen. För att ändra en e-postmottagare kan man klicka på egenskapsknappen.