Administratörer

Under Administratörer visas de personer som har rätt att exempelvis lägga till vissa fält (se inställning för att lägga till ett nytt attribut under fliken Inmatningsfält).

fliken Administratörer

För att lägga till en administratör, klicka på plusknappen. Ett nytt fönster öppnas där du kan välja administratör antingen genom att bläddra eller söka fram en användare/grupp eller genom att välja dem under Aktiva användare.

Lägg till admin

Notifiera administratörer vid förändringar

Om administratörerna även ska få en notifiering via mail när någon ändrar sina uppgifter så markera denna kryssruta. Det går också att fylla i ett ämne på mailet. Standardinställningen är "Användaruppgifter ändrade".

Tillåt administratörer att radera användare

Om administratörerna ska ha möjlighet att ta bort användare så markera denna kryssruta.