Inställningar lösenordsbyte

Lösenord

Minsta lösenordslängd

Antal tecken som lösenordet skall vara. Standardinställningen är 6 tecken. Lösenordet måste minst innehålla 4 tecken.

Texter

Rubrik

Här ändrar man det som skall stå som rubrik. Standardinställningen är Byt lösenord.

Fältgruppering

Här ändrar man det som skall stå som fältgrupperingrrubrik. Standardinställlningen är Lösenord.

Resultatrubrik

Här ändrar man det som skall stå som bekräftelse. Standardinställlningen är Lösenord ändrat.

Resultatmeddelande

Här ändrar man det som skall stå som meddelande. Standardinställlningen är Ditt lösenord har ändrats.