Avancerat

Datum

Använd eget datumformat

Här kan man ställa in eget datumformat om inget datumformat under fliken Inställningar passar. Här fyller man i datumformat enligt JavaSimpleDateFormat.

TIPS! Läs mer på suns webbplats i dokumentationen för klassen SimpleDateFormat för hur man kan skriva egna formateringsmönster om de fördefinierade inte passar. http://download.oracle.com/javase/1.4.2/docs/api/java/text/SimpleDateFormat.html Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mall

Använd egen mall

Här kan man ändra utseendet på modulen om man kan hantera skriptspråk.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen