Datum

Datumformat

Här bestämmer man hur datumformatet ska visas. Klicka på pilen så fälls en lista över olika datumformat ner.

Datumformat

Rubrik text

Här kryssar man i om man vill ha en rubrik ovanför födelsedagslistan. Det går att skriva valfri text.

Urval

• Visa födelsedagar denna månad - visar alla födelsedagar denna månad, även passerade födelsedagar.
  • Visa födelsedagar denna vecka -visar alla födelsedagar denna vecka, även passerade födelsedagar.
  • Visa födelsedagar idag - visar enbart dagens födelsedag/ar. Om det inte finns någon att visa så visas heller inte rubriken.
  • Ange antal - visar x antal kommande födelsedagar. Exempelvis om man fyller i fem så visas de kommande fem födelsedagarna.

Övrigt

Visa namn före datum

Normalt sett visas födelsedatum och sedan namn. Om man vill visa listan tvärtom, med namn först så kryssar man i denna ruta.

Visa namn före datum

Visa namn före datum

Visa ålder

Om man även vill visa hur många år man fyller så kryssar man i denna ruta.

Visa ålder

Visa ålder