Fliken E-post

Skärmdump på Meddelanden

Webbplatsansvarig

E-postadress

Denna adress nyttjas när man gör länkkontroller (om man gör detta val) och Bäst-före publicering (om inte den som publicerar har någon e-postadress i katalogen).

Inställningar för e-postserver

Avsändaradress

Fyll i den e-postadress som skall stå som avsändare på de mail som skickas av systemet från webbplatsen. Används av följande moduler och funktioner:

• E-postformulär
  • Frågeformulär
  • Webbanmälan
  • Enkät
  • Bokning

I framtiden skall alla automatiska funktioner nyttja de inställningar som görs här.

Om avsändaradress inte är ifylld så hämtar systemet avsändaradress avsändaradressen på servern. Om denna inte heller är ifylld så hämtas e-postadressen från serveransvarig.

Denna funktion kräver att man har behörigheten "Egenskaper för webbplats"