Fliken Information

Här står information om vilket publiceringsflöde som är startad, tidpunkt för start och vem den nuvarande ägaren av publiceringsflödet är, alltså den som har åtgärder att utföra.
Skärmdump på fliken Information

Aktuellt publiceringsflöde

Visa aktuellt flöde

Denna knapp ger en logg med information om det startade publiceringstödet. Ett nytt fönster öppnas med information:
Skärmdump på logg för aktuellt flöde

Åtgärda aktuellt flöde

Här kan den som har behörigheten "Hantera arbetsflöden" gå in och åtgärda steget (godkänna eller avslå publiceringen). Dock bör den som har behörighet att åtgärda tänka på att den “förbipasserar" den eller de justerare och granskare som är satta som ägare på varje specifikt steg .
Skärmdump på fönstret Åtgärda publiceringsflöde

Historik

I historik visas avslutade tidigare publiceringsflöden. Dubbelklicka på ett avslutat publiceringsflöde för att se ytterligare information om flödet i loggen.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Övervaka arbetsflöden".