Lathund Publiceringsflöde

Med Publiceringsflöden går det att skapa arbetsflöden för publicering av webbsidor. I denna lathund går vi igenom vad de olika inställningarna betyder, hur du skapar publiceringsflöden och hur du använder dessa. Det finns även ett exempel på hur publiceringsflödet kan användas.

OBS! För att kunna använda publiceringsflöde krävs det att SiteVision är kopplat till en katalogtjänst.

För att ställa in ett publiceringsflöde, gå till Egenskaper för webbplats -> Arbetsflöde.
  • Under fliken Information visas startade arbetsflöden för sidan.
  • Under fliken Inställningar kan man bestämma vilka publiceringsflöden som ska gälla för en viss sida/gren.
  • Under fliken Publiceringsflöden kan man skapa nya publiceringsflöden.
Skärmdump på Publiceringsflöde