Rättstavning

Rättstavning hittar du under ikonen Verktyg i verktygslisten.

Om ett ord är felstavat eller inte finns med i ordlistan markeras det med ett rött streck under ordet. Om man då högerklickar på ordet så ges det förslag på rättstavning eller att man kan välja ignorera eller lägg till ord i ordlista.

Rättstavning kommer att ske på det språk webbplatsen följer. Önskas rättstavning på annat språk väljs detta i menyn Alternativ och därefter alternativet Textspråk.

Ord som man lägger till i rättstavningen blir en gemensam ordlista per språk och server. Det betyder att alla ord som läggs till är gemensamma per server.

Rättstavningen är alltid aktiverad, men går att stänga av/slå på per sida.