Redaktörsmenyn

När du är inloggad i SiteVision kommer redaktörsmenyn att visas i nedre, högra hörnet av din skärm. Detta är din ingång till redigeringsläget. Redaktörsmenyn visas med en penn-ikon på de sidor du har behörighet på.

Redaktörsmeny

Klicka på penn-ikonen för att komma åt redigeringsläget.

Hålle nere SHIFT när du klickar på penn-ikonen så kommer du in i det klassiska läget.

Artikelgenväg

Redaktörsmenyn kan också visa en plus-ikon som kallas artikelgenväg. Den gör så att du, oberoende var du befinner dig i er webbplats struktur, kan lägga till en artikel i ett utpekat arkiv.

Saknar du behörighet på den sidan du står på, försvinner pennan medan artikelgenvägen ligger kvar.

Redaktörsmeny med artikelgenväg

För att skapa en artikel måste användaren ha rättigheten "Läs" på mallen som artiklarna bygger på.

Denna sida publicerades: 2017-07-14