Panelen Artikelgenvägar

Här kan du göra inställningar för Artikelgenvägar. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Artikelgenvägar innebär att du kan skapa en snabb genväg för att skapa artiklar i ett utpekat arkiv. Användaren når artikelgenvägen direkt via plustecknet som visas i redaktörsmenyn.

Redaktörsmeny med artikelgenvägar

Så här gör du

För att skapa en artikelgenväg går du till panelen Artikelgenvägar. Klicka på Lägg till för att skapa genvägen.

Lägg till genväg

När inställningarna är gjorda kommer användare med rätt behörighet* att se ikonen för artikelgenvägen i redaktörsmenyn.

Ikon för artikelgenväg i onlineläget

* = de användare som har rätt att skapa artiklar i det utpekade arkivet

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar".

Denna sida publicerades: 2016-02-09