Dela textmodul

Dela textmodul hittar du under ikonen Verktyg i verktygslisten.

Dela textmodul

Dela textmodul är en funktion som delar upp en befintlig textmodul i en eller flera textmoduler. Exempelvis om du vill ha texten i olika textmoduler eftersom du vill infoga en bild mitt i texten.

Ställ markören i texten där du vill dela textmodulen och välj Verktyg-> Dela textmodul. All text nedanför markeringen flyttas ner till en ny textmodul.

En textmodul

Resultat efter "Dela textmodul" - två textmoduler

Denna sida publicerades: 2016-02-09