Glömt lösenord - Allmänt

Allmänt på  Glömt lösenord

Lösenord

Lösenordslängd

Antal tecken som lösenordet ska vara. Standardinställningen är 6 tecken. Lösenordet måste innehålla 4 tecken.

Sökfält

Titel för sökfält

Ange det värde som användaren ska identifiera sig med. Standardinställningen är E-postadress.

Attributid för sökfält

Ange det attributid som sökfältet ska matchas mot. Om du exempelvis ska söka efter e-postadress så fyller du i "mail" här.

Texter

Rubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik. Standardinställningen är Glömt lösenord.

Fältgruppering

Här ändrar du det som ska stå som fältgruppering. Standardinställningen är Identifikation.

Resultatrubrik

Här ändrar du det som ska stå som rubrik på bekräftelsen. Standardinställlningen är Lösenord ändrat.

Resultatmeddelande

Här ändrar du det som ska stå som meddelande. Standardinställlningen är Ett nytt lösenord har skickats till:

Denna sida publicerades: 2016-02-18