Fliken avancerat

När du har valt en frågetyp så visas flikar till höger som hör till just den frågan.
Alla frågetyper har tre flikar.

• Fliken Allmänt - Första delen av Allmäntfliken är likadan för alla fälttyper. Andra delen är fälttypspecifik och beskrivs på sidan som handlar om just den fälttypen.
  • Fliken Utseende - Ser för det mesta likadant ut för de flesta fälttyper. Fälttyperna Enval och Flerval har även ett alternativ som heter Presentation.
  • Fliken Avancerat - Ser för det mesta likadant ut för de flesta fälttyper förutom Text som har lite fler alternativ.
Fliken Avancerat

Övrigt

CSS-regler

Klicka på Välj för att koppla en CSS-regel till fältet.

Välj en CSS-regel i listan. Ta bort en css-regel genom att markera det i listan och klickar på krysset.

Synlig i e-postnotifiering

Kryssa i rutan om frågan ska visas i det e-postmeddelande som skickas från formuläret.