Dag

Skärmdump på bokning exempel

Här ser du alla bokningar för en dag. Det går att välja vilken dag som ska visas under Datum. Det går också att välja att visa dagsvy enbart för vissa kategorier och för vissa platser.

I detta exempel är egna bokningar markerade med blått och andras bokningar med gult. För att se vem som gjort den andra bokningen kan du föra musen över det gula fältet. Klickar du på bokningen öppnas ett nytt fönster:

Info om bokning

Denna sida publicerades: 2017-01-17