Administration

Klicka på fliken "Administration" högst upp till höger. Då visas en ny vy:

Skärmdump på administration av bokningar exempel

Exportera till Excel

Exporterar alla information om bokningarna till Excel. Exporterar det urval som du gjort. Klickar du på denna länk så sparas filen ner till din dator.

Exportera till XML

Om du vill ha ut datat i form av XML, så klickar du på denna länk. Då får du informationen om bokningen i XML.

Skriv ut

Skriver ut bokningarna enligt det urval du gjort.

Kategori/Plats/Resurs/Från/Till

Här går det att skapa olika vyer av bokningen baserad på någon av ovanstående kategorier. Om jag önskar se alla bokningar i Lilla salen så väljer jag detta under väljaren Resurs.

Visa resursen stora salen

Resultatet visas då i en listning nedanför administrationsvyn.

Visa Antal

Här kan du välja att visa alla bokningar, bokade eller avbokade. Det går också att ställa in hur många som ska visas på en sida. Väljer du exempelvis fem per sida och du har fler bokningar så visas en sidnumrering nedanför.

Visa fem bokningar

Visa bokningar

Det går också att gå in på respektive bokning för att se mer information om bokningen. Klicka på ikonen längst till höger per bokningsrad.

Visa en bokning

Ett nytt fönster öppnas (samma som när du klickade på en annans bokning). Filen visas med följande info (om du inte lagt till extra formulärsfrågor):

Skärmdump på Visa bokningar
  • Ändra - Här kan du ändra formuläret som fylldes i vid bokningen.
  • Avboka - Här kan du avboka andras bokningar. Ett nytt fönster öppnas.
  • Skriv ut - Skriver ut bokningarna enligt det urval du gjort.
  • Stäng - Stänger fönstret.