Text i Bokning

Ett textfält är ett fält i bokningen där deltagaren får skriva in ett svar själv.

Fieldtype Text

Platshållare

Skriv en platshållartext här. Texten försvinner så fort besökaren sätter muspekaren i inmatningsfältet för frågan.

Platshållare kan endast användas om kodstandard för webbplatsen är satt till HTML5. Platshållare stöds inte av Internet Explorer 9 och äldre.

Inmatningstyp

Här kan du välja rätt inmatningstyp i html5 för att hjälpa de mobila användarna med att få rätt tangentbord.

• Text - vanligt tangentbord
  • E-postadress - tangentbord med @ och .
  • Webbadress - URL-tangentbord, som har en punkt, ett snedstreck och ofta en .com-tangent.
  • Nummer - numeriskt tangentbord
  • Telefonnummer - telefontangentbord, förutom siffror så även +, * och #

Beroende på webbläsare så får du också inmatningsstöd dvs att webbläsaren kontrollerar att du matar in ett @ i e-postadress, http:// i webbadress, siffror i nummer och telefonnummer.

Ange e-postadress

Hjälp från webbläsaren med inmatningstyp e-postadress

Nummer

Hjälp från webbläsaren med att mata in nummer