Flerval i Bokning

Flervalsfältet fungerar precis som en envalsfältet med skillnaden att flera alternativ kan väljas som svar samtidigt. Alternativen presenteras antingen i en lista eller som kryssrutor (där det är möjligt att tillåta att deltagaren själv får ange ett valfritt alternativ).

Flerval

Välj Fälttyp: Flerval.

För att lägga till alternativ klickar du på länken Lägg till alternativ. Fyll i ett alternativ i rutan och avsluta genom att klicka på bocken i högerkanten.

Klicka på länken Importera alternativ från fil om du vill importera flera alternativ från en textfil. Alternativen ska vara i en helt vanlig textfil (skapad i tex. Anteckningar i Windows) med endast ett alternativ per rad.

För att ta bort ett alternativ, markera det och klicka på krysset till höger. För att sortera alternativen drag droppar du alternativen till rätt plats.

Denna sida publicerades: 2017-02-09