Prenumeranter

Här administrerar du prenumeranter på sidan.

Administrera prenumeranter

Lägg till prenumerant

För att lägga till en prenumerant klicka på länken Lägg till prenumerant. Du kan nu fylla i ett namn i fältet. Avsluta med att klicka på bocken eller klicka på länken på nytt.

Ta bort prenumerant

Markera den prenumerant i listan som du vill ta bort och klicka på krysset till höger.

Importera prenumeranter

Här kan du välja att importera en textfil som ska innehålla en lista av e-postadresser eller telefonnummer till prenumeranter på aktuell prenumeration. Listan måste vara en textfil (tex Anteckningar, WordPad), sparad i UTF-8. Listan ska bara innehålla en användares e-postadress per rad. Bläddra fram textfilen.

Exportera prenumeranter

Möjlighet att spara ner prenumeranterna som en textfil.