Egenskaper på en mall

Om du klickar på egenskaper för en mall så visas samma ikoner som när du klickar på egenskap för en sida. Men två av panelerna, Inställningar och Sök har inte lika många alternativ som på en sida.

Egenskaper på en mall

Allmänt

Information

Läs mer om panelen information.

Metadatafält

Panelen metadatafält finns enbart på mallar.

Inställningar

Läs mer om panelen inställningar. På mallar finns det dock en till inställning:

Ange beskrivning på en mall

Beskrivning

Här kan du fylla i en beskrivning av mallen som redaktörerna ser när de ska skapa en webbsida. Den visas som en tooltip när du för musen över mallen i listan.

Utskrift

Använd en egen mall vid utskrift

Peka ut en egen mall för utskrift. Då används den utskriftsmallen där denna mall används istället för den utskriftsmall som är utpekad på wbbplatsen.

Utskrift på mall

Utsende

Bakgrund

Läs mer om panelen bakgrund.

CSS-tillägg

Läs mer om panelen CSS-tillägg

Säkerhet

Behörigheter

Läs mer om panelen behörigheter.

Funktioner

A/B-test

Läs mer om panelen A/B-test

Javascript tillägg

Läs mer om panelen JavaScript tillägg

Denna sida publicerades: 2016-02-17