Egenskaper på en mall

Om du klickar på egenskaper för en mall så visas samma ikoner som när du klickar på egenskap för en sida. Men två av panelerna, Inställningar och Sök har inte lika många alternativ som på en sida.

Läs mer om inställningarna som du hittar via Egenskaper på en mall.

Egenskaper på en mall

Översikt paneler

Längst upp till höger hittar du ikonen Översikt paneler (ser ut som en kub). Via den kan du ta dig tillbaka till översikten de paneler som finns för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de paneler som finns tillgängliga. Exempelvis om du inte vet vilken kategori som prenumeration finns under så kan du söka efter den istället.

Denna sida publicerades: 2018-07-19