Egenskaper på en modul

Här hittar du ett antal paneler med inställningarn och information för en modul.

Läs mer om inställningarna som du hittar via Egenskaper på en modul.

Egenskaper för modul

För att se ikonen Verktygsfält krävs behörigheten "Hantera sidlayout". För att se ikonen Cache krävs behörigheten "Hantera webbplatsinställningar". Båda dessa kräver portallicens.

För att få högerklicka på en modul och göra inställningar krävs behörigheten "Hantera sidlayout".

Översikt paneler

Längst upp till höger hittar du ikonen Översikt paneler (ser ut som en kub). Via den kan du ta dig tillbaka till översikten de paneler som finns för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de paneler som finns tillgängliga. Exempelvis om du inte vet vilken kategori som prenumeration finns under så kan du söka efter den istället.

Denna sida publicerades: 2018-08-02