Egenskaper på en modul

Här finner du de inställningar som är möjliga att göra på moduler. Just nu finns det följande paneler:

• Utseende - Här ställer du in dekorationer/avstånd/marginaler/storlek/responsiv webb (visas/döljas) bakgrundsbild/kantlinjer/css-klassnamn
  • Information - Allmän information som adress och id till modulen.
  • Verktygsfält - Här ställer du in om verktygsfält ska aktiveras samt ikoner och bakgrunder för detta.
  • Cache - Här ställer du in om en modul behöver cachas.
  • Sök - Här kan du göra en inställning om moudlen ska indexeras eller inte.
Egenskaper för modul

För att se ikonen Verktygsfält krävs behörigheten "Hantera sidlayout". För att se ikonen Cache krävs behörigheten "Hantera webbplatsinställningar". Båda dessa kräver portallicens.

Översikt panel

Längst upp till vänster hittar du ikonen Översikt paneler. Via den kan du ta dig tillbaka till översikten över Egenskaper på modul.

Sök panel

Klicka på förstoringsglaset för att söka bland de inställningar och paneler som finns tillgängliga. Om du får träff på något exempelvis "Kantlinjer" så visas resultatet "Utseende" eftersom det är på den panelen som inställningen går att göra.

För att få högerklicka på en modul och göra inställningar krävs behörigheten "Hantera sidlayout".

Denna sida publicerades: 2017-03-06