Panelen Vizzit

Här kan du lägga till kund-id för Vizzit för webbplatsen. Inställningarna görs här på webbplatsen, då slipper du att lägga till statistikskript i mallen.

Vizzit

Vizzit

Om du har licens för att använda Vizzit statistik så bockar du i att du vill Använda Vizzit för statistik:

Kund-id

Fyll i det kund-id som du fått av Vizzit.

Säkerhetsnyckel

Fyll i den säkerhetsnyckel som du fått av Vizzit.

Adress

Adressen till tjänsten Vizzit.

Skicka användarnamnet för redaktörer som en parameter

Skickar med användarnamnet som parameter till Vizzit främst för att förfina mätningen av unika anävndare på ett intranät.

Metadata

Här kan du lägga till metadata som ska tas med i Vizzit rapporten.

Vizzit denna webbplats

Med Vizzit denna webbplats får du fram statistik för hela webbplatsen. Klicka på knappen Webbplatsrapport för att komma till rapporten.

Denna funktion kräver att du har licens för Vizzit.

Denna sida publicerades: 2017-02-28