Begränsningar

Skärmdump på fliken Begränsningar

Begränsningar

Begränsa antalet synliga artiklar

Antalet artiklar som ska visas, oavsett om det finns fler i arkivet. Standardvärde är 10 artiklar.

Hoppa över inledande artiklar

Om modulen inte ska visas från senaste artikel utan kanske näst senast, då den senaste får en "större" plats i en annan modul.

Filter

Här kan man ställa in om man vill filtrera artiklarna och tex bara visa de artiklar som innehåller golf. Om man klickar på plusknappen så öppnas ett nytt fönster:

filtrera listan

Här får man välja om man vill hämta från rubriken, ingress osv (alla värden under innehåll). Sedan väljer man begränsning dvs vad man vill filtrera på. Det finns innehåller, innehåller inte, lika med och inte lika med. Därefter fyller man i ett värde.

Meddelande

Visa ett meddelande när inget finns att visa

Om man inte har några artiklar att visa kan man välja att visa ett meddelande istället för att ingenting visas. Standardmeddelandet är "Det finns inga artiklar att visa".