Fliken Kontaktlänkar

Skärmdump på fliken Allmänt

Kontaktpersoner

Hämta kontaktpersoner från

Välj det metadatafält som man ska hämta kontaktperson från. Det kan exempelvis vara den person som senast publicerade sidan eller en utpekad person i katalogtjänsten. Metadatafältet ska alltså redan vara skapat på webbplatsen.

Kan bara hämta kontaktpersoner från metadatafält av typen Systemvärden, Katalogobjekt eller Användare.

Kontaktperson

Synlig kontaktinformation

Som standard skrivs bara kontaktpersonens fullständiga namn ut. Vill man visa mer kontaktinformtion så kryssar man för de fält man vill visa. Det krävs att dessa uppgifter finns i katalogtjänsten för att de ska kunna visas.

Kontaktpersonens titel

Visar titel på kontaktpersonen.

Kontaktpersonens telefonnummer

Visar telefonnummer till kontaktpersonen.

Kontaktpersonens mobiltelefonnummer

Visar mobiltelefonnummer till kontaktpersonen.

Kontaktpersonens e-postadress

Visar e-postadressen till kontaktpersonen.

Standard visar enbart namn

Standard visar enbart namn

Mer information (Titel och E-postadress)

Mer information (Titel och E-postadress)