Fliken Utseende

Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar kontaktlänkar

Kontaktpersonens namn

Välj formatmall för kontaktpersonens namn.

Övrig information

Välj formatmall för övrig information om kontaktpersonen som exemepelvis titel, e-postadress, telefonnummer och mobiltelefonnummer.

Formatmallar kontaktformulär

Etiketter

Välj formatmall för besökarens namn, e-postadress och meddelande.

Inmatning

Välj formatmall för ändringsbara formulärsfält.

Felmeddelanden

Välj formatmall för felmeddelanden exempelvis ogiltig e-postadress.

Färger

Asterisk obligatorisk fråga

Här ställer man in färgen på asterisken (*) som betyder att frågan är obligatorisk.

Använd bakgrundsfärg i dialogrubriken

Standardinställningen är grå men vill man ha en annan färg i titelfältet ställer man in det här.