Lägg till nya bildstorlekar

Med hjälp av plusknappen kan man lägga till nya bildstorlekar. Ett nytt fönster öppnas:

Skärmdump på Information för Nytt filter

Information

Allmänt

Information om när filtret är skapat, ändrat och id-numret till filtret.

Filterinställningar

Filterinställningar

Redaktionell information

Namn

Namnet som visas i "Inställningar för bildbank" under Bildstorlekar.

Beskrivning

Här kan man fylla i en beskrivning så man vet vad filternamnet står för.

Storlek

Max bredd & höjd

Om man vill fylla i en maxhöjd eller maxbredd för bilderna.

Övrigt

Behåll höjd-bredd förhållande

Kryssar man i denna så behålls höjd-bredd oavsett.

Behåll originalstorlek

Kryssar man i denna behålls originalstorleken oavsett vilken storlek som man har angett ovan.

Tips! Vill man lägga till en till bildstorlek där bilderna är max 400 pixlar breda så fyller man i Max bredd, Max höjd samt Bredd-höjdförhållande om man vill ha bilden proportionerlig.

Lägg till vattenstämpel på bilden

Kryssar man i detta alternativ kan man bläddra fram en transparent bild som läggs på den omskalade bilden som en vattenstämpel.