Fliken Meddelanden

Här kan man skriva meddelanden som deltagarna får innan och efter enkäten.
Skärmdump på Fliken Meddelanden

Svar lämnat

Visa meddelande efter att svar har lämnats

När en deltagare svarat på alla frågor kan man välja att visa ett meddelande. Tillsammans med meddelandet visas även en knapp som leder tillbaka till inloggningssidan.

Skicka användaren till en annan sida efter att svar lämnats

När alla frågor besvarats i undersökningen kan man dirigera deltagaren till den sida som pekas ut här. Det kan exempelvis vara en sida med mer information om enkätens ämne.

Välkomstmeddelande

Visa ett meddelande innan användaren börja svara på frågorna

Fyller man i detta alternativ visas ettvälkomstmeddelande till deltagarna innan enkäten börjar, under fliken Svara.

Övrigt

Visa felmeddelande om oifyllda obligatoriska frågor finns

Normalt visas ett felmeddelande vid den obligatoriska oifyllda frågan. Fyller man i denna visas även ett meddelande högst upp i enkäten.