Skärmdump på fliken inställningar

Menyriktning

Vertikal/Horisontell

Här kan man välja om popup-menyn skall vara vertikal eller horisontell.

Övrigt

Visa antal nivåer

Antal nivåer talar om hur långt ner i strukturen menyn ska visa. Exempelvis vill man visa startsidan — avdelningar — dataavdelningen så blir det tre nivåer.

Använd startsida

Innebär att menyn kan låsas till att alltid visa samma innehåll, välj i bläddra vilken sida du vill visa menyn ifrån. Om man inte gör något val visar popup-menyn hela strukturen på webbplatsen.

Yttre marginal

Kommer att skapa ett tomt utrymme mellan kanten av popup-meny och länkarna.