Huvudmeny

Dessa inställningar gäller endast för själva huvudmenyn (menyraden högst upp).
Skärmdump på fliken Huvudmeny

Utseende

Formatmall

Formatmall på menyraden kan väljas.

Genomskinlig

Kommer att göra menyraden genomskinlig.

Bakgrundsfärg

Sätter bakgrundsfärg på menyraden. Beroende på vilka rättigheter man har kan man välja mellan fördefinierade profilfärger eller välja färg själv. Väljer man Annan färg så öppnas ett fönster där man kan välja färg på flera olika sätt:

Hoverfärg

Bakgrundsfärg när muspekaren hålls över menyalternativet.

Hoverkantfärg

Hoverkantfärg runt menyalternativ när muspekaren hålls över alternativet.

Ikoner

Egen ikon för pop-upindikering

Visar en ikon innan varje länk.

Avdelare

Använd avdelare för vertikal meny

Visar ett streck med vald avdelarfärg mellan varje menyalternativ. Färgen väljer man genom att välja webbplatsfärg i listan. Det går att välja om man vill visa avdelare i ytterkanterna eller inte.

OBS! Fungerar bara när man använder vertikal popup-meny!