CSS-klassnamn

Med CSS-klassnamn så märker man upp moduler med css. Detta kan man göra om man vill använda en annan css som är inlänkad på webbplatsen (via Egna tilägg i head eller Egna tilägg i css-fil). De inlänkade klassnamnen måste vara definierade på webbplatsen (Egenskaper för webbplats - > Utseende -> Css-klassnamn). Om det inte finns något uppsatt så visas inte detta alternativ.

Om man vill märka upp en modul med ett css-klassnamn så klickar man på knappen Välj. Då öppnas ett nytt fönster med de css-klassnamn som finns uppsatta på webbplatsen.

Välj css

Markera den css som ska användas. Vill man markera flera, håll nere CTRL.

Ta bort css-klassnamn

För att ta bort ett CSS-klassnamn, markera klassnamnet i listan och klicka CTRL. Klassnamnet avmarkeras då.